pep五年级下册英语期末试卷

 下文是关于pep五年级下册英语期末试卷相关内容,希望对你有一定的帮助:

【一】:2014年pep小学五年级下册英语期末试卷及答案

2013年小学五年级下册英语期末试卷及答案六

姓名: 座号:

听力部分:(共30分)

一、听录音,选出你听到的单词或词组。(10分)

( )1 A、spring B、summer C、fall

( )2 A、March B、May C、April

( )3 A、eat breakfast B、eat lunch C、eat dinner ( )4 A、7:30 B、8:30 C、9:30 ( )5 A、drinking B、eating C、having

( )6 A、fly kites B、plant trees C、make a snowman ( )7 A、nice B、sweet C、good

( )8 A、go hiking B、go shopping C、go fishing ( )9 A、go to bed B、go to school C、go to work ( )10 A、first B、second C、third

二、听音,完成句子。(10分)

1、Look, what is my mother doing?

She’s ________________

2、Chen Jie and Amy are ____________________.

3、Hello _____________ , Can I speak to ChenJie, please ?

4、Her grandpa is _____________________

5、When is your birthday?______________________.

三、听问句,选答句。(10分)

( )1. A. There are four seasons in a year. B. Spring is my favourite season. ( )2. A. It's June 21st. B. It's Thursday.

( )3. A. No. He's playing football. B. Yes. He's very tall.

( )4. A. My mom is a doctor. B. Sure. Hold on, please.

( )5. A. They are cooking dinner. B. She is answering the phone.

笔试部分:(共70分)

一、选出不同类的单词。(10分)

( )1 A、winter B、cool C、spring D、summer

( )2 A、cool B、cold C、warm D、walk

( )3 A、skate B、swim C、climb D、season

( )4 A、first B、two C、second D、third

( )5 A、May B、July C、Sunday D、June

二、找出单词的正确译文,将其标号填入前面的括号内。(10分)

( ) 1.spring A.春天 B.季节 C.夏天

( ) 2.morning A.下午 B.中午 C.上午

( ) 3.May A.五月 B.三月 C.六月

( ) 4.write a letter A.写报告 B.写信 C.写电子邮件

( ) 5.swim A.游泳 B.荡秋千 C.跑步

( ) 6.usually A.通常 B.一般 C.经常

( ) 7.evening A.晚上 B.早上 C.中午

( ) 8.have a picnic A.数昆虫 B.举行野餐 C.做实验

( ) 9.drink water A.打架 B.讲话 C.喝水

( ) 10.twelfth A.十二 B.第十二 C.第二十

三、选择填空。(共20分)

( )1. My parents usually get up ________ 6:40.

A. on B. in C. at

( )2 . ----What's the date today?

----____________

A. It's Tuesday. B. It's cool C. It's April 1st.

( )3 . ----Is Amy answering the phone?

----____________

A. Yes, he does. B. No, she is writing a letter. C. No, he isn't.

( )4. There is a call ____ you.

A. for B. on C. at

( )5. ----__________?

----They are listening to music.

A. What do they do?

B. What are you doing?

C. What are your grandparents doing?

( ) 6. This is __________________duck.

A. my B. an C. you

( ) 7.He’s __________________ an e-mail.

A. writing B. write C. written

( ) 8. __________________ they playing sports?

A. Are B. Is C. Am

( ) 9. Winter __________. Zoom and Zip don’t skate. They sleep.

A. coming B. come C. comes

( ) 10. I’m making a birthday cake for ______________family.

A. we B. us C. our

四、选择正确的答句。(10分)

( ) 1. What do you do on the weekend? A. No, I'm going hiking.

( ) 2. When is Children's Day? B. I'm doing homework.

( ) 3.Which season do you like best? C. June 1st.

( ) 4. Are you climbing the mountain? D. Winter. I can play with snow.www.fz173.com_pep五年级下册英语期末试卷。

( ) 5. What are you doing? E. I often do homework and go hiking.

五、句型转换(10分)

1、Are you having lunch at home ? . (肯定回答)

2、Jack now .(对画线部分提问) now ?

3、He goes to work at 7:00.(改为一般疑问句)

to work at 7:00?

4、I have lunch at 对画线部分提问) lunch ?

5、Do you like winter? 肯定回答)

六、阅读理解(10分)

Mike: Hello. This is Mike. Is that Wu Yifan?

Wu: Yes, this is Wu Yifan. What are you doing, Mike?

Mike: I'm watching TV. What are you doing? And how is everybody doing?

Wu: Just fine. I'm doing the dishes. My father is writing an e-mail in the study. My mother is sweeping the floor. And my brother is playing chess with my sister.

Mike: What do you do on the weekend?

Wu: I visit grandparents and go shopping.

Mike: Do you want to go to the nature park?

Wu: Sure. What time?

www.fz173.com_pep五年级下册英语期末试卷。

Mike: At 1:30.

Wu: OK. See you later.

Mike: Bye.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。.

( ) 1. Wu Yifan is watching TV.

( ) 2. Mike is doing the dishes

( ) 3. Wu Yifan's father is writing an e-mail in the bedroom.

( ) 4. Wu Yifan visits grandparents and goes shopping on the weekend.

( ) 5. Wu Yifan wants to go to the Children's Park at 1:30 with Mike.

小学五年级英语下册期末测试题听力材料及答案

一、听录音,选出你听到的单词或词组。

1、fall 2、April 3、eat breakfast 4、8:30 5、eating

6、plant trees 7、good 8、go hiking 9、go to bed 10、second

二、听音,完成句子。

1、Look, what is my mother doing?

She’s 2、Chen Jie and Amy are 3、Can I speak to ChenJie, please ?

4、Her grandpa is 5、

三、听问句,选答句。

1. What’s your favourite season?

2. When is your birthday?

3. Is he playing basketball?

4. Can I speak to Mr Zhang?

5. What are they doing?

一、听录音,选出你听到的单词或词组。(10分)

1(C) 2(C) 3(A) 4(B) 5(B)

6(B) 7(C) 8(A) 9(A) 10(B)

二、听音,完成句子。(10分)

1、 go swimming. 2、flying kites. 3、this is Sarah, 4、my teahcer. 5、My birthday is in May.

三、听问句,选答句。(10分)

1. ( B ) 2. ( A ) 3. ( A ) 4. ( B ) 5. ( A )

一、选出不同类的单词。(10分)

1( B ) 2( D ) 3( D ) 4( B ) 5( C )

二、找出单词的正确译文,将其标号填入前面的括号内。(10分)

1.( A ) 2.( C ) 3.( A ) 4.( B ) 5.( A )

6.( A ) 7.( A ) 8.( B ) 9.( C ) 10.( B )

三、选择填空。(共20分)

1. (C ) 2 .(C ) 3 . (C ) 4. (A ) 5. (C ) 6. (A ) 7. (A ) 8. (A ) 9. (C ) 10. (C )

四、选择正确的答句。(10分)

1. ( E ) 2. ( C ) 3. ( D ) 4. ( A ) 5. ( B )

五、句型转换(10分)

1、Are you having lunch at home ? 肯定回答)

2、Jack now .(对画线部分提问) now ?

3、He goes to work at 7:00.(改为一般疑问句)

to work at 7:00?

4、I have lunch at 12:00 noon. (对画线部分提问) lunch ?

5、Do you like winter? Yes, I do . (肯定回答)

六、阅读理解(10分)

1. ( F ) 2. ( F ) 3. ( F ) 4. ( T ) 5. ( F )。。

【二】:新版PEP五年级下册期末英语试卷1

2014—2015学年度第二学期期末教学质量检测 五年级英语试卷

(试卷总分:100分,答题时间:60分钟) Ⅰ.听录音,选择你听到的单词:(5分) ( )1, A, winter B, summer C,spring ( )2, A, running B,watching C, swimming ( )3, A, sing B, September C, second ( )4, A, talk B,drink C, drinking ( )5, A, ours B, our C, us Ⅱ.听录音,选择适当的答语:(5分) ( ) 1, A, He is reading a newspaper. B, He is at home. ( ) 2, A, I’m watching TV. B, She is watching TV. ( ) 3, A, Spring. B, June. ( ) 4, A, Yes, I am.

B, Yes, I can. ( ) 5, A, It’s hers B, It’s her Ⅲ.听录音,补全句子:(10分) 1, __________he doing? He’s ________ pictures. 2, The elephants are __________ _________ with their trunks.. 3, _______________quietly, please . 4, Which season ___________ Amy like __________? 5, This book is yours and that book is ____________. Ⅳ.听录音,判断你所听到内容与所给的句子是否相同正(T)误(F)。(10分) ( )1,Two pandas are climbing the trees. ( )2,The birds are flying in the sky. ( )3, John is playing chess under a small tree. ( )4,Wu Yifan is drawing pictures. ( )5,There are two lions.. 笔试部分(共八道大题,70分)

笔试部分:

Ⅰ.语音题,选出不同类的一项:(5分)

( )1, A, usually B, often C, then

( )2,A, Monday B,March C, May

( )3, A, where B, when C, weather

( )4,A, sing B, eating C,climbing

( )5,A, first B, two C,fiftht

Ⅱ,按要求完成下列各题。(10分)

1.write(ing形式)_______________ 2, September(缩写)_________________

3,one(序数词)_________________ 4,I(名词性物主代词)______________

5,run(ing形式)________________ 6,hers(主格) _______________

7,third(基数词)_______________ 8,swim(ing形式)________________

9, his(形容词性物主代词)_______________ 10,nine(序数词)________________

Ⅲ, 根据句意,用括号内所给单词的适当形式填空,使句子完整。(10分)

1,Which season _________(do) Amy like best?

2, We are (swim)___________in the river..

3,Chen Jie is __________( have) an English class.

4, I’m __________(swim).

5,This is________ book, It’s ____________(your)

6, The tiger is ___________(run)

7,The monkeys are _____________(climb).

8, What are the ____________(lion) doing?

9, The elephants __________( be) drinking water.

10,_________(She) brother’s birthday is on Oct.1st.

Ⅳ, 单项选择。(10分)

( )1, ---- What is Mike doing? ---- He ____________

A. running B. swims in the river C. is walking

( )2, Why do you like summer best ? ______ I can swim in the lake.

A. Because B. So C. And

( )3, .It is August the _______ today.

A. twenty B. twentyth C. twentieth

( )4, A rabbit is ______on the grass(草地)。

A. running B .run C. runing

( )5, My grandparents _________ TV.

A, are watching B, watching C, is watching

( )6, The elephant is drinking water _________ its trunk.

A, in B, at C, with

( )7, John is listening ________music.

A, to B,/ C, in

( ) 8, What is _______ favourite season?

A, Amy B, Amy’s C, Amys

( )9, August is the __________month of the year. A. eight B. eighth C. eighty

( )10, My birthday is _________June 1st

A, on B, in C, for

Ⅴ,句型转换,按要求完成下列句子。(10分)

rd.(对划线部分提问)

对划线部分提问)

3, Alice is doing morning exercises.(改为一般疑问句)

4, can , I, , for, make a card, , her.(连词成句)

5,What’s your favourite season?(改为同义句)

www.fz173.com_pep五年级下册英语期末试卷。

Ⅵ,从下列方框中选择适当的句子完成对话,把所选句子代号写在对话中相应的横线上。(10分) A: ____1____

B: Hi, This is John. A : ________2___ B:I’

A: Really? _________3___________ B:Yes ,I can see a mother elephant and a baby elephant. A: _________4_____________.

B: There are near the river.

A:_______5_________.

B:It’s drinking water.

Ⅶ,阅读理解。(10分)

(A)

Today I have many things (事情) to do. It’s Sunday and it’s a nice day. I get up at five o’clock and then I do morning exercises. I like spring, because in spring I can hear(听) the birds singing and the flowers are beautiful. In the afternoon I go to the park with my friends and have a picnic there. It’s a pretty day!

根据短文,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”

1. It is a rainy day. ( )

2. I get up at 7 o’clock. ( )

3.Spring is my favourite season. ( )

4. I see many animals in the afternoon. ( )

5. I have a picnic with my friends. ( )www.fz173.com_pep五年级下册英语期末试卷。

(B)

My sister likes spring best .Because she can plant trees .The weather is windy and warm .But I don’t like it .I like winter .I can make a snowman .Now , It’s fall .My mother’s favourite season is fall .

( ) 1.Does my sister like summmer ?

A .No ,she doesn’t like . B. Yes, she does like summer .

( ) 2.What’s my mother’s favourite season ?

A.Spring B. Winter C. Fall

( ) 3.Which season do I like best ?

A. It’s spring

上一篇:2016北京行政能力测试 下一篇:二建继续教育成绩查询

相关文章推荐

网友评论

关于我们|联系我们|常见问题|会员协议|法律声明|友情链接